Biografie

Cynthia Hall is zanglerares, zangeres, performer, tekstschrijfster, en recording artiest. Sinds 1995, heeft zij zangles gegeven aan honderden zangers in Canada, Australië en Nederland.

Op haar muzikale pad heeft zij waardevolle ervaringen beleeft, zoals optredens op TV, radio en meer dan 500 concerten en shows. Cynthia heeft als lead- zangeres van diverse rock / pop bands opgetreden in Canada, Amerika, Australië, Nederland, Indonesië, België, en Duitsland.

Deze Canadese singer / songwriter / performer is al tientallen jaren bezig met een dynamische muzikale carrière.  Sinds kort is zij in de Trance wereld beland, waar zij van mei t/m augustus 2014 drie wereld hits heeft gehad op de “Beat Port Trance Top 100” chart, een van de belangrijkste Trance charts in de wereld.  Een van deze hits is ook #2 Future Favorite op ASOT#674; top DJ, Armin van Buuren's wekelijkse wereld-bekende trance radio show.

Met SAM'S FALLING, het tot dan toe meest bekende project van Cynthia, heeft zij, samen met Pim Bouwens, 3 CD’s geschreven, geproduceerd en uitgebracht.  Deze CD’s waren met enthousiasme in Canada ontvangen,en regelmatig gespeeld op CBC, de Canadese nationale radio.

Cynthia, van Indisch-Nederlandse afkomst, woont sinds 2010 in Nederland.

Meer informatie over Cynthia's recente ontwikkelingen is te vinden via : www.cynthiahallmusic.com

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

 
onder 21
21 en ouder (incl. BTW)
     
60 minuten
30 euro
35 euro
30 minuten
17 euro
20 euro

 

*******************************************************************

Betalingen via cash of overboeking.
Lessen kunnen per keer betaald worden of per 4 lessen vooruit betaalt.
Overboekingen moeten worden voltooid vóór de les(sen).
Bij verhindering, les minimaal 24 uur van tevoren afmelden.